hiphap

Min brorsa göder mig med p3 Hip Hop dag ut och dag in. Det är Timbuktu och Dj Amato för hela slanten.
image128
Peeeeace!

påsk.

Påsken är bara en lång väntan på att skolan ska börja igen. För detta lovet har varit ett av dom drygaste på länge, och jag saaaknar klassen min! Och dessutom har jag ton av läxor som väntar på mig... Därför hoppas jag att jag vinner tävlingen jag skrivit om här nere, det hade verkligen piggat upp mig just nu! :)
Men jaja, får väl ändå önska er alla en glad påsk! Ät nu inte för många ägg så ni får ont i maaagen... ;)

tävla!

Gör som jag och gå in här och tävla i denna superduper-braiga tävlingen:
image127
kram alla! :)

kanske det.

Jag är lite sugen på att göra detta, så jag kommer upp i hela 60(!!ja ni läste rätt) vänner på facebook. Måste jämna lite siffran lite ju, och då kan en till kändisvän passa bra....
image126
Ha det gott!





den där känslan.

Jag tror det är väntan som är värst. Och att inte veta, att inte få något svar.
____________________________________________________________________________________________
För övrigt är det lov, och Paint har blivit min nya vän.
image125
Lite kul att leka med mustasch. Ska nog skaffa det. x)

håll koll.

Nu har jag registrerat min blogg på bloggkoll.se, där kan ni lägga till massa bloggar så ni kan hålla koll på dom när dom uppdateras och så. Gå in och lägg till mig, så kan ni följa mina inlägg steg för steg höhö!
Good luck!
image124
Jag diggar krigsmålningen av solkräm, man måste ju vara försiktig i solen! ;)

ha det bra!

vill va som dom.

Min blogg är jäkligt tråkig tycker jag. En blogg ska vara kul att titta på, och ha bra innehåll. Jag känner inte att jag har något av det. Utseendet på bloggen är ganska blaha, och innehållet är kanske inte så intressant, vad vet jag? Jag vill att min blogg ska se ut såhär eller såhär, dom bloggarna blir man ju glad av att läsa! Designen på bloggen har jättestor betydelse, det är ändå första intrycket... Och jag suger på att designa, ska ni veta! Eller ja, det ser ni ju själva. Så om nån av er (typ Amanda?...) skulle vilja göra en bloggdesign till mig, får ni gärna göra det! Det är bara att köra på, jag har inga direkta krav, bara att den ska vara lite personlig och man ska bli glad av den! Om nån nu skulle vilja ta sig an denna utmaningen, kan jag utlova en belöning! Vad belöningen blir, är hemligt än så länge...

Jag avslutar med en skön bild på en skön katt och en ganska skön brud som har en önskan om en skönare blogg.
image123
xoxo

le melody festivale.

Då var årets melodifestival över, och aldrig nånsin har jag varit så insatt som i år. Jag har helt enkelt levt för melodifestivalen detta året. Jag vet inte riktigt varför, för det är ändå en ganska löjlig tävling, och det är inte ens något speciellt med den, eftersom samma gamla artister tävlar om och om igen, och tävlingen är varje år, ingen nyhet direkt. Jag höll på rätt många, många var värda att vinna, bland annat dessa töser:
image119     image120    image121
Amy Diamond är alltid en favorit, så liten och så bra, hennes låt var faktiskt grym, erkänn!
Sen då Sanna Nielsen, hennes låt får mig att böla vaarje gång... haha :P
Och Frida, ballare tjej finns ju inte (eller konstigare) och söööta sööta Headline gör det inte sämre! Han borde vara med på min gulligast-lista.

Fast kvällens största vinnare, och ja vinnaren av hela Melodifestivalen är som ni alla vet:
image122
BJÖRN GUSTAFSSON. Jepp, ni visste det allihopa, inte var det Charlotte Perelli som vann våra hjärtan, det var Bjöörn! Och tänk, innan MF (förkortning för Melodifestivalen, bara så ni hänger med!) då var han ingenting, men nu är han en av Sveriges största komiker. Och hur gick det till? Jo, han fick sitt genombrott just här, i min blogg. Ja, det är sant, det var genom min snyggast-lista han blev känd. Så man kan säga att det var jag som upptäckte Björn. Utan mig skulle inte alla sextonåriga tjejer där ute ha någon att dagdrömma om, så jag känner mig ganska stolt över min älskade Björn.<3 Men bara så ni alla vet, Björn är min, sådetså!

Men tillbaka till MF, vad tyckte ni om den? Var det rätt låt som vann, eller vem skulle ha vunnit enligt dig? skicka iväg en liten kommentar o vad just du tycker! Hej å ivej!

update.

Okej, jag har inte tid att sitta och uppdatera min blogg nu för tiden.
dessutom har jag fått dataförbud av min mamma... :(

Men detta får räcka som update för tillfället, hejs!

saturday slow.

Såja, då har man piggnat till, och börjat komma till liv igen. Nu så blir det lite Gårdagen-extended version, bilder som inte fanns på min bilddagbok, så vassegoa!
   

Och så killen som nog fick i sig liite för mycket...image117  
image118
                  









Davy klockan åtta... Och Davy klockan nio... haha! Helt däckad


Och ja, vad som hände där emellan, finns på Johannas brallor och i Emilios säng... x)
Ha det bra alla!<3

dead like a fish.

Har precis vaknat sen gårdagen, och kan inget annat påstå än att jag är tröööööööööööött. Så trött liksom, fattar ni? Och jag har alldeles för mycket läxor att hinna med, men det får bli pluggedag imorgon i stället, idag får jag fokusera på att bli pigg och normal, eller i alla fall så normal man kan bli dagen efter.
Lite Ipren hjälper alltid, bästa vännen dagen-efter, lätt.
 image113



Vi ses alla!

RSS 2.0