THE LISTA.

Jag vet att ni har väntat på den, och nu när året närmar sig sitt slut, så passar den väldigt bra, ni vet alla vad jag pratar om, ja visst är det KILL-LISTAN 2007!!
Och vi börjar med...
plats nummer 10:
image40image45
MIKAEL PERSBRANDT
Ja, nu tänker ni nog: Han e ju skitgammal! Och ja, det är han. Han skulle kunna vara min pappa. Men! Vi är ju ändå gamla arbetskamrater, så for old times, får han tionde platsen.

Plats nummer 9:
image41     image42
TIMBUKTU
Han får min nionde plats, eftersom han är charmtrollet nummer ett, och gör underbart härlig musik. Tänk att få burra in sig i hans rufsiga kalufs ;)

Plats nummer 8:
image43      image44
JENS BYGGMARK
Ja, nu när vi är vänner på fejan, måste jag ju bara ha med den gulliga Jens, endast 22 år gammal, men han är mer gullig och charmig än snygg. Men den 8:e platsen är hans!

Plats nummer 7:
image46     image47
JONAS BANE
Killen som har fått sitt genombrott i b-serien Andra Avenyn, och Jonas är vekligen värd min 7:e plats. Här snackar vi gullig kille med gullig dialekt. Och än har han inte blivit FÖR känd, utan har fortfarande båda fötterna på jorden, och att han boxas som en gud i serien, gör det inte sämre direkt.

Plats nummer 6:
image48   image49
JUSTIN CHAMBERS
Jag vet inte vem jag har förälskat mig i, om det är Justin, eller hans karaktär i Grey´s anatomy, Alex karev. Visst, dom ser likadana ut, men det är något med Alex i Grey´s. Mijaaooh säger jag bara, Alex Karev är heet.

Plats nummer 5:

image50    image51
BJÖRN GUSTAVSSON
Sveriges coolaste komiker, förtjänar verkligen denna platsen, och Björn e så go! Han är enda anledningen till att jag tittar på Parlamentet över huvud taget.

Plats nummer 4:
image52  image53
MÅRTEN ANDERSSON
Komiker, han med. Jag gillar roliga och snygga killar, haha :P Mårten är sjukligt sexig, och borde inte ha åkt ur Let´s dance så tidigt.... :P

Plats nummer 3:
image54   image55
MÅNS ZELMERLÖW
Mums filibaba på Måns! MQ-reklamen med Agnes fick mig att nästan dräggla över snygge-Måns. Och så är han ju från den bästa staden, LUND <3

Plats nummer 2:

image56   image57
ADAM BRODY
Denna var svår, för jag ville verkligen ge honom förstaplatsen, för ÅÅÅÅÅÅÅÅH vad snygg han är! Jag är galet avundsjuk på Rachel Bilson, jag vill ha jag vill ha Adam Brody! <3 Skulle ha fria till mig, skulle jag svara ja utan att blinka. Adam Brody-GRAOOH <3 Egentligen borde du vara på delad förstaplats, men det fick bli såhär istället...

Plats nummer 1:

l
l
l
V



ja, vad trodde ni...? :p


image58

OLA TOIVONEN <3


image60


Ola Toivonen, för snygg för att vara sann.


image62
Ja, såklart blev ju OLA TOIVONEN 1:a på Kill-listan 2007!
Han är snyggare än snyggast
Charmigare än charmigast
Roligare än roligast
Bättre än bäst!
<3

image61olala<3

Tack för detta året, och GOTT NYTT 2008!
Jag förstår att ni redan längtar efter nästa lista, för nästa år ;P

facebook friend.

MAHAHAHA.
Gissa vem jag e kompis med på facebook? :D
image38
KOLLA KOLLA!!!!! Helt sinnes, jag är vän med JENS BYGGMARK!!!!! AAAAH!!! :D
Och om ni inte vet vem det är så är han en av sveriges mest kända slalomåkare ;)

Ja, vi är redan riktiga buddies, Jens och jag:
image39 så sött! <3 best friends 4-ever!

Haha det var allt for now, ville bara informera er om denna världsomskakande nyhet :D
Hejs!
ps jag bevöver fler vänner på fejsbook, så adda mig, känd eller okänd, det kvittar! (:

mellan dagarna.

Japp, nu är det mellandagarna med alla stora reor och annat tjafs, men orka ge sig ut i rea-kaoset! Jag sitter bara hemma i pyjamasen och kollar facebook (som jag nu fattar, sjukt stolt!) hela dagarna, och sen sover jag. Kan det inte bara bli nyår NUU?? dessa dagarna emellan, är helt onödiga, bara en evig väntan efter årets största händelse- Nyår ( eller största och största, det vet man inte förräns hela nyåret är slut, och nu svamlar jag bara, men jag tror ni fattar vad jag menar...) , i alla fall bör det blir nyår snarast! Det enda negativa med nyår är att ingen vet vad som händer, ingen vet var man ska, och det är bara en vecka kvar på lovet då....
Men nyår! Skynda dig!
image37
Det blir en dos gammal nyårsnostalgi så länge, jag och sigge nyår 06.
Jag har på mig
klänning: hemmasydd
leggings: Gina tricot
pumps: mammas gamla
halsband: Snö of sweden
Och jag vet inte var sigges kläder kommer ifrån haha, men söt är hon iaf!

All I want for christmas is... christmas.

Bara 5 dagar kvar till jul.
Och jag har inte den minsta julkänslan inom mig, inte ens pytte pytte lite julkänsla. Jag som älskar julen annars, det är min favorithögtid, och nu? Ingenting. Jag är helt nollställd inför julen. Jag har köpt några julkappar (dock bara några, har flera tusen kvar!), men jag känner inte att det är med någon känsla jag har köpt dom, det bara blev första bästa typ. Så om ni får skitdåliga julklappar så vet ni varför. Då skyller vi på julen.

Jag tror hela julkänslan ligger i att det inte är någon snö på marken. Det är inte ens ett tunt tunt pudervitt lager. För mig har snön väldigt stor betydelse. Så därför har jag bestämt mig för att köpa "Snö på burk"-snö! Världens bästa uppfinning för oss som inte har någon snö ELLER julkänsla, så nu ska jag ut och spraya hela huset vitt. det kommer se ut som värsta crackhuset haha! Hahahahahahaa hahaha hahahahahahaha ha ha hahaha ha.

Denna reklamen ger mig näästan julkänslor, jag hade inte bangat måns,ja om man kunde byta plats med Agnes där... :P men vilken underbar video det är, man mår helt bra av den! Inga problem där inte.

RSS 2.0