Malme.

Shoppade i Malmö idag, köpte en tröja på Monki, bara hundra spänn, blev överlycklig! Och ett pennskrin från Ordning och Reda, för jag behöver lite ordning och reda i mitt liv. hahahaha. haha hahaha. ha.

Vi gick en sväng på Gina Tricot, och där fann jag denna underbara klänningen:
image25
Och den röda kuvertväskan passar perfekt till klänningen. Jag skuller vilja köpa den, men när skulle jag använda den? Typ nyår? njaee...

Ha det bra!

Matchen. Med stort M.

Idag var det då Malmö FF-Elfsborg, och tyvärr förlorade Malmö med 1-2, men det gjorde ingenting, för jag fick se Ola-LIVE! Och ja, han är den snyggaste människa som kan gå i ett par skor, alltså. Kolla in bilden nedan bara. <3

image23Sexii x)

en närbild också:

image24 Ooola <3

Sen dessutom har jag lagt till honom som vän på facebook, HOPPAS HOPPAS han accepterar :) Då blir jag glad!

Basket.

Idag var jag och Martina på basket.
Annas lag Lobas spelade match. Och dom förlorade, så mycket vet jag. Men hur hela matchen gick till, fattade jag verkligen inte. Dom tutade med en avblåsningstuta eller nåt, hela tiden, skitstörigt, och sen var där några räknare vid varje mål, som räknade ner från 24 om och om igen, varför liksom?
 
Sen skrek dom "defence defence", vad skulle det vara bra för? Sen om man gör mål kan man få hur många poäng som helst kändes det som. Sen fick dom frisparkar eller kanske frikast hette det, och ibland var det tre och ibland en, inget stämde alls!
Helknas var det.
Ja, basket är en konstig sport.
image22


clementine.

Jag bara älskar clementiner. Skulle kunna äta hur många som helst! Har redan tryckt i mig tre stycken, får nog räcka för idag... Men ååh vad gott det är, som en försmak på julen, och julen, ja den gillar vi!

heehe, mums!
image21























stirra ner.

Ja, sista dagen idag på praktiken. Sorgligt men sant. Det häftigaste hände i alla fall idag. Jag stod vid disken som vanligt och log allmänt mot alla kunderna i salongen, när jag tittade ut genom fönstret, ut mot klostergatan, och vem ser jag inte där? Jo, ingen mindre än TIMBUKTU! Och jag lovar er, jag är hundra procent säker på att det var han!
Så sjukt coolt! Synd bara att jag inte hann fota honom.. Men jag funderade i ett savgt ögonblick på att gå ut och kyssa marken som han gått på, men då hade väl hela Lund stirrat på mig. Ja, dom hade stirrat ner. haha, "stirrat ner". Lite komiskt! Hahaha haha ha.

Men tänk, jag har gått på samma gata som honom, sett kungen av musiken, the king of the king, mannen med stort M, Timbuktu med ett oooh, den som står upp för skånskan, rappens rapp, killen med klös, and so on.

Men nu i efterhand ångrar jag mig. Visst, jag kanske inte skulle ställt mig och pussat på kullerstenarna han gått på, men i alla fall tagit en bild på dom, och stolt kunnat sagt: " På denna gatan, har Timbuktu gått på. :D"
Fan. Varför gjorde jag inte det?
Jaja, det får bli en av pressens bilder på den goe skåningen så länge, för nu ska jag ut och fota Klostergatan i Lund. Tjohej!
image19
Timbuktu, min Gud, och rätt snygg är han.
Egentligen.

fortsättning.

Jag vill bara skriva lite om budgetmodet just nu, för det är ju så bra. Vem älskar INTE H&M?
Jag gillar att man kan kobinera olika budgetkedjor som H&M, och Gina Tricot tex, och få världens finaste och lyxigaste outfit, som ser dyrare ut än vad den är.
Som inspiration får ni Dagens BudgetOutfit:

image16image17
Jeans: Gina tricot
Tröja: ellos
Halsband: Second Hand
Örhängen: Ur&Penn
Armband: Köpt i London
Nagellack: Depend

Ses och hörs :D

Dag 3.

Dag 3 på praktiken.
Jag har gjort samma saker som igår, i princip. Fick blanda lite mer färg idag, och det är kuul!
Nu är det bestämt. Jag och Martina ska kolla på MFF-matchen på söndag. Jag tränar på mfflåtarna så att jag verkligen kan dom, lite pinsamt om man inte kan sjunga med, liksom. Sen ska jag ju ha min MFF-halsduk som jag är så stolt över :D Men Martina har ingen, shit vad pinsamt att gå med henne då x)
"Åååh vi älskar Malmö FF..."

image15

Ola Toivonen är snyyygg, oh ja! <3<3<3


ps. det är bara för Ola som jag hänger med, själva matchen bryr jag mig inte om, jag vet ju inte
 ens vem det är dom möter...

stickigt

I vinter är en stickad mössa helrätt, gärna en krämvit, som matchas med en färgstark kappa. Denna mössan lär jag använda mycket i vinter, sån myskänsla!
image14image14image14

Mössa gånger tre!


dag 2


Tjolahopp! Då var det andra dagen på praktiken. Och min önskan besannades, eller i alla fall till en liten del, inte var det kanske Rihanna som kom in och klippte sig, men det var flera som ville ha hennes frisyr, det är nog så nära jag kan komma en kändis, att folk vill ha deras frisyrer... Hmm...

Jag fick även svara lite i telefon idag, läääskigt, men kul! Jag bokade in en massa klippningar, hoppas bara det blev rätt... Det märker vi nog.
Ja, dagens Budget Outfit:

    image12      image13
Klänning: ellos
Strumpbyxor: Gina tricot
Diadem: Glitter
Skor (syns dock ej): Din Sko

allt till ett helt överkomligt pris! :)
Hörs snart igen, xx



House Of Dagmar

Jag bara älskar House Of Dagmar´s sommarkollektion, jag menar, bara kolla in bilderna nedan, KÄRLEK <3 :

image10


image11

Hejs! :D

praktik :)

image8
En permanentdocka, för er som undrar...


Och idag startade min praktikvecka. Jag praktiserar på en salong i Lund, och idag var det ganska lugnt, men skoj.
Men varför ska det bara komma in en massa tråkiga människor där? Bara vanliga klippningar hela bunten, ingen rolig uppsättning eller cool frisyr, nej nej, alla ser ut att vara stöpta i samma form, alla har sån kort, typ killfrisyr, även tjejerna eller tanterna som dom faktiskt är allihop... fy vad tradigt, kan inte bara Rihanna eller nån cool komma in på salongen, och bara säga: "Heey, I want a haircut from the praktikant over there", och peka på MIIG!!! :D

Eller i alla fall nån lokal kändis, om inte Rihanna eller Adam Brody ( ååh han är så snygg!!) kan komma just då, så kanske nån av Anders&Måns elelr dom, kan komma, dom är ju liite kända i alla fall...
Jaja, skulle nån av dessa kändisar (vissa sk kändisar, mer dom sistnämda då...) dyka upp på salongen, så rapporterar jag till er direkt, don´t you worry. :)
Nu ska jag stupa i säng, efter en skitjobbig, men rolig dag! Goder natt.

Bodil.

image7


Jag har lovat mamma att inte lägga in denn bilden, men den är så fin, så jag var bara tvungen! Detta är Bodil, mammas barndomskompis. Och bara kolla på kläderna, bilen är väl från 70-talet eller något, men kläderna är lika inne idag. Och shiiit vad Bodil är stylish på denna bilden.
Sen har jag en smaskig bild på mamma också, men den väntar jag med att lägga in. Den som väntar...


nätshoppning.

Jag har preciis skickat iväg en beställnig på lite kläder. Jag älskar att nätshoppa, det är så enkelt, och det finns mycket att välja på! Det blev en hel del kläningar, som jag kan ha nu i höst med lite tjockare thights. Jag älskar den plommafärgade tunikan jag köpte, den kommer passa jättebra med mina gråa leggings:
image5

Sen beställde jag även en randig klänning med en oversized polokrage, jättemysig att ha i höst och vinter med ett par tjockare leggings eller mina svarta jeans.
Jag hoppas kläderna kommer snart, men det ska ta 10 dagar, stod det. Jag längtar!
image6























facebook-noja


Alla snackar om det. Alla sk coola har det. Jag pratar om Facebook. Denna otroligt populära hemsida, där hela världen kan gå med. Och oj vad  häftigt det är, har man inte Facebook så är man ute, så ute man kan bli, verkligen.

JA, så jag skaffade detta fenomen, bara för att vara inne och en i mängden och så. Men det har inte varit helt problemfritt. För det första fick en kompis fixa det till mig, alltså hln gjorde min medlem, för jag fattade inte hur man skulle göra, hade provat säkert 40 gånger innan hon gjorde en till mig.
Sen nu när jag väl är medlem där, så fattar jag inte ett dugg av det. Inte någonting. Alls. Och allt är bara förvirrande, bara en massa engelska ord; wall-to-wall, poke, account, marketplace,entourage, super wall, point match och massa annat skit.

Men jag är inte sån tönt som låtsas att jag vet vad jag håller på med, utan jag erkänner villigt, Facebook är helt obegripligt för mig.
Men fastän jag tycker att denna konstiga hemsida är helt obegriplig, har jag ändå en liten tävling med min kompis om vem som har flest vänner( eller friends som det heter på denna otrooliga sida, feeejsbook...). Jag har 24 stycken, hon har 51. Så om ni är medlemmar: lägg till mig då, för jag ligger way back.
Men jag vet att där är fler människor där ute som inte fattar ett piss av facebook, precis som jag. Men nu har jag vågat, det gör ni också. Ta första steget, stå upp för er själva!

lukt.

kom på en sak idag. Fisar är jäkligt äckligt. Jag har väl alltid vetat det, men blev riktigt varse om det idag på bussen. Det vill säga; fullpackad buss+man med gaser= bad kombo.

puffigt

Var på stan idag, och provade lite kläder. Och vad kom jag på? Jo, att alla t-shirts har PUFFÄRM.
Ett stort problem, eftersom det ser ut som jag är värsta bredaxlade simmaren i såna tröjor. Visst, det är gulligt och sött med puffärm, men inte på mig! Detta resulterade i att det inte blev någon t-shirt.
Det blev två nagellack istället. Hmm.



Bilden: Kirsten Dunst passar i puffärm. Lucky her. image1

Välkommen!

Detta är min nya blogg,och jag hoppas att ni kommer tycka om den! Jag kommer att skriva om allt möjligt och omöjligt, och om ni vill att jag ska skriva om nått speciellt, säg till! :D Jag hoppas på hängivna bloggfans, som inte kan leva utan min blogg( typ), så ni får hjälpa mig med att göra denna till världens bästa blogg. Det kan väl inte vara så svårt, eller? Men for now,
Ha det bäst! (:


RSS 2.0