appreciate.

Idag när jag cyklade förbi gamla härliga nyvångskolan, så stod där några småbarn, typ 9 år eller nåt. Då ropar en av dom till mig: Hej! Du! Bli ihop med mig!
Jag pallade inte ens svara.
Fast det är ju kul att nån uppskattar en. Att nån kille säger så till en, för det händer inte varje dag precis. Verkligen inte. Även om det var en fjuttig 9åring så kände mig ändå jävligt uppskattad, för hur många säger så, bara: Hey vill du bli tillsammans med mig? Fast han skrek nog det till tjejen som cyklade framför mig också. Fan.
Jävla player.


smiley.

Idag har jag lett åt en mängd okänt folk. Jag gick runt på Polhem och bara log åt alla främlingar. För tänk ändå hur glad man blir av ett smile? så LE :D

too much.

Idag har det blivit alldeles för mycket prat om detta. Varför skulle man någonsin få för sig att skära sig?
image112
Bilden gör mig svag i knäna, kall i hela kroppen och ett svagt illamående
sånt här klarar jag inte av, det är bara...bara hemskt helt enkelt.

Emo i smyg, visst det kan jag vara, men det där skulle jag aldrig nånsin göra. Och tro inget annat.


åhå.

Detta är inget att skryta om, verkligen inte.
Men jag får faktiskt påstå att jag är imponerad.
image111
Hela 19 pers kollade in min blogg i lördags, varav 5 av dom var unika besökare. Åååhå säger jag bara. Snart är jag uppe i samma bloggstorlek som bloggdrottningen Kenza, om det ska fortsätta så här! Men det är bra att jag har några läsare i alla fall, även om jag undrar vem alla är... Har ju bara berättat för sisådär sex personer om bloggen. Men det är kul med lite fler läsare!

Det var bara det jag hade att säga for now, hör kanske av mig lite senare för nu ska jag äta vindruvor. Hejs!

Dagens låt:

KT Tunstall- Suddenly I see

YES.

Denna bilden, säger inte liite mycket alltså....
image109

HAHA om det bara vore så väl, men jag kan väl säga som så här, jag fick G på matteprovet! Jag blev GODKÄND! Och är jätteglad nu! Hela denna dagen har varit helt fantastiskt, nästan som min lyckodag. I morse var det lite segt på franskan och så, men jag & Jessica gjorde det hela mycket roligare, efter det hade vi lite klassråd en stund och sen lunch :) Efter lunchen var det den fruktade mattelektionen, vi skulle ju få tillbaka våra prov... jag trodde stenhårt på IG här ju, men blev i alla fall godkänd! Och glad blev jag för det! Men min mattelärare sa att hon var lite besviken på mig, att jag inte motsvarade hennes förväntningar på detta provet, och blablablaaaaa (hon kan gå och hänga sig) men jag var glad ändå! :D

Sen sken solen:D Och alla som känner mig, vet att om det är fint väder så är Rebecca glad. Det är nästan alltid så, det är så jag funkar; fint väder- glatt humör. fult väder-depression.
Vi slutade vid ett idag och jag hann göra lite goda gärningar också på bussen hem, jag hjälpte bland annat en man med sin barnvagn. Och när jag kom hem ringde jag morfar! Och han blir alltid överglad när jag ringer, dvs dagens goda gärning där, jag ringer ju inte så ofta..hmm borde nog ringa oftare, han blir ju så glad!

Men dagen har varit en av dom bättre skoldagarna på ett läänge (ja jag vet, vi har haft lov men ändå) och bara kände att jag var tvungen att skriva det här, så att alla ni kära läsare kan få veta det! Jag hoppas verkligen att ni också haft en strålande dag, och att den fortsätter så!

En fet & blöt kyss på er alla får ni här
för ni är ju ändå dom bästa bloggläsarna som finns, glöm icke det.
image110

puss&hej!

en söndag som denna.

Ja, här sitter man och funderar. Söndagar är jäkligt tråkiga ändå. Man gör inget vettigt alls, utan dagen bara segar sig och man sitter antingen vid datorn eller tv:n ( eller som mig, både och..)
Men nu har jag bestämt mig! Söndagar ska bli veckans effektivaste dag! Söndagen är gör-dagen från och med nu. Eller om en stund i alla fall, när jag kolla bilddagboken och så....

haha hahahaha ha haha. ha hahahaha. ha.

Jag vill jättegärna lägga upp alla bilderna från tisdagens road trip men Johanna har inte hunnit skicka dom än tyvärr... men så fort som möjligt! Och om ni tycker jag segar mig med inläggen här, kolla då min bilddagbok :
http://beccsi.bilddagboken.se

Men för att förgylla er söndag efteriddag lite, lägger jag in lite fina, och vissa, gamla bilder :)
image103

Kitty och jag.

småbilds:
       
     sommaren 07 x)         Johanna & jag            december 06           Jag & Sigg 06

Och så avslutar vi med en riktigt rolig en, så att ni alla får er ett skratt denna dystra söndag:
image108
Hrm... Jag som erhm... häst   x)
_____________________________________________________________________________________________

Nu ska jag äta lite och sen ska jag påbörja engelskan, prov på tisdag.
Denna låten kommer jag ha på repeat under hela pluggandet, lätt dagens låt

Evanescence- My Immortal.

Fast det blir nog svårt att plugga med denna låten, jag lär bara börja gråta. För detta är en av dom finaste låtar jag någonsin hört. Puss på er <3

Tävling!


image102

Självklart ska jag vara med och tävla! :) Ni med, gå in på:
http://www.designadinblogg.se/1203033150_tvla_och_vinn_en_webc.html

brorsan.

Detta inlägget dedikerar jag till min kära bror Rickard Håkan (Ha!) Ekstrand.
image91
Målvakt i BIF Fagerhult, får göra lite reklam för deras hemsida också haha: http://www.biff.nu

  

Truppen.



Och sen avslutar jag med denna fina filmen, eller klippet, filmat av mig! Matchen mot Röke IBK i oktober 2006:



Så jaa, lite syskonkärlek där haha! Hej svej!

Lovet.

Ja, lovet går mot sitt slut, och det har varit ett bra lov, har det. Det enda jag har kvar att göra, är att plugga lite engelska, men det är inte så jobbigt så det ska jag göra snart.
Något jag inte ser fram emot är matten i morgon, vi år tillbaka våra prov. Jag säger bara hej IG.... :S Usch, hatar matte!! Tur att man inte behöver vara bra på matte för att blir frisör...
image84
Ser det här ut att behöva massa matte-skills eller?!? :( varför ska vi ens läsa matte, heelt onödigt tycker jag. Jag kan det viktigaste, typ att multiplicera,addera osv.... Eller dessa bilderna här nere, verkar detta kräva matte A? 
              
Men jaja, nårra månader kvar, sen är det sluuut på matten för alltiiiid! <3 YES!

Tack och hej!

Visningen.

Goldwell By SachaJuan´s visning i Malmö, hösten 2007. Klippet är från finalen, filmat av moi! :D



Såå skojigt det var då! Fast modellerna var läskigt smala, var nästan obehagligt alltså... :/
Lite fler bilds:
           


Ha det bäst-you know the rest! <3

...

image83


Jag börjar närma mig, sakta men säkert.

shorter.

image82
Anna klippte mig, och nu klippte hon av hela den sneda biten, så nu har jag inget hår kvar!! Alltså, det är nästan pagekort. Men det växer ut igen :D Tack för klippningen Annsie, du är bäst! <3

glasögon.

Nu har hela världen fått glasögon, och ärligt talat tror jag världen väntar på mig med, jag behöver nog också glasögon.... Både thyra, emma och anna har glasögon nu! Och kvar är jag... :S Men kolla, visst hade jag passat bra i ett par brillor? Lite cool nerdystyle där ju!
image78  image79
BRILLBRUDEN JA

Nej, här är originalet, hon som bär glasögonen i vanliga fall, coole thys!
image80

Och sen skulle amanda också leka cool, och gjorde sina egna glasögon..
image81
Jaja, söt är hon iaf!

Vill träffa er snartsnart <3

puss beccsi

mhm.

Beccsi is on fire tonight, och lägger in inte ett, inte två utan TRE hela inlägg. oooh!

Idag har man varit ledig för att vi övertalade alla lärare att ställa in lektionerna. Yes håvet äger ;) Eller ja, det var egentligen bara två lärare att övertala, eller snarare en.... men ändå! tycker det var grymt bra i alla fall.
Kolla bilden, den är nästan exakt ett halvår gammal, Tildis, Jonej och jag på engelskan. Dom lektionerna saknar man ohja.
image76
Nån fyllde år, vet dock inte vem, men därav banden runt halsen...

Nästa bild är Jonej, jag och Tildis IGEN. Fast en betydligt äldre bild, sisådär ett år gammal, kanske. Om inte mer. My point är i alla fall; JAG SAKNAR DESSA TIDERNA!
image77
Och ja, vi har cykelsadelskydd på huvena. Mycket mycket normalt. Vi tog även fotot inne i en affär, och vi köpte inte ens domdära sadelskydden, så personalen undrade nog lite vad vi höll på med.

men jaja som en vis kvinna en gång sa: "minnen är något man har, inte lever på"
Eller ha, detdära hittade jag på precis nu, men vilket fint ordspråk det var ändå. Sprid det vidare vetja, och ge mig royalties för det!

Ha det bäst- you know the rest!

vill ha.

image75


I CUT MY OWN HAIR.


Är den inte cool? Hade passat perfekt på mig, eftersom texten verkligen stämmer! Ska nog köpa in 17 stycken sådana till hela Hv1 :D

ha det bäst- ni vet resten! ;)


for real.

Kolla snygga t-shirten här:
image74

Jag vill ha den nu i vår! Den kostar £19.99 på Asos.com

kram beccs

mina kändisvänner...

image73

Ja som ni ser har jag fått ännu en kändisvän på fejsbook. Vet ni inte vem hon är? Kolla då in hennes blogg: http://frankincense.blogg.se

RSS 2.0